Buzzer - Maggi Wokblokje

imageHet is ongeveer 1,5 maand geleden. Via Buzzer, de website waar je d.m.v. je mening kan laten weten wat je van bepaalde producten vindt, ontving ik, nadat ik al denk ik 1,5 jaar ingeschreven sta, eindelijk eens een fysiek product om te ‘buzzen’!

Om even bij het begin te beginnen. ‘Buzzen’ wat is dat eigenlijk. Nou simpel, je krijgt van een bepaalde fabrikant een nieuw product binnen, en het is de bedoeling dat je daar samen met familie, vrienden, collega’s of wie dan ook een mening over gaat vormen. Het product testen, proeven, bekijken, voelen. Alles kan gedaan worden om een mening los te krijgen. Erg interessante informatie natuurlijk voor de fabrikant.

Ik was dit keer uitverkoren om het “Maggi Wokblokje” te buzzen. Via Buzzer ontving ik een doos met daarin 2x 3 dozen met verschillende smaken wokblokjes. Daarbij 10 spatels, knutseldoosjes om de wokblokjes uit te delen aan vrienden, familie en collega’s en stickers om de verschillende wokblokjes uit elkaar te houden, aangezien ze wel erg veel op elkaar lijken in de verpakking.

Via Twitter werden we aangespoord om recepten te bedenken, en opeens schoot mij te binnen om zo’n wokblokje te gaan testen in combinatie met een kaasfondue. Aangezien mijn zusje en haar vriend ook de Wokblokjes moesten buzzen, hebben we met hen een fondue afspraak gemaakt! En afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover!

image

Met de fondue, 2 verschillende kaasfondues en 2 verschillende Maggi Wokblokjes in de aanslag gingen we het avontuur aan. Na het bestuderen, enigszins aanpassen van de verpakking, en het opwarmen was het dan tijd om het knoflook/peterselie wokblokje in de kaasfondue te laten smelten. Wonder boven wonder, er vonden geen chemische reacties plaats en het zag er nog lekker uit ook! Tot zover al missie geslaagd!

image

De smaak waren we niet ontevreden over, al kon het lekkerder, wat wel bleek aan de 2e ronde! Een ander merk kaasfondue (Jumbo), en onze favoriet, het Basilicum Wokblokje!  Wow. Dit was de perfecte combinatie bij heerlijke tomaatjes, brood, champignons en courgette.

image

Een aanrader dus. Kaasfondue zonder blokje is als saté zonder stokje!

image