Even dacht ik ‘n oude krant te lezen

Moblog afbeelding

Maar het is gewoon de krant van vandaag….....

Trespa zagen in ruinerwold

Moblog afbeelding

Wie is de mol? Crocodile hunter!

Moblog afbeelding

Mila. Wat een schatje…

Vandaag op kraamvisite geweest bij Olaf en Mijke waar we dochtertje Mila hebben mogen aanschouwen! Wat een prachtig kindje. Lekker rustig, pikzwart haar en net haar moeder (op de middelvinger en wimpers na, want die zijn toch echt van papa, hè olaf ;))
Daarna nog even bij neefjes Thomas en Max geweest. Even lekker voetballen, fietsen en bakje koffie gedronken. Ach, en zo vliegt het weekend voorbij voor je het weet. Gisteren heerlijk gegeten met de buurtjes en plannen gemaakt om de daklijsten te gaan vervangen komend weekend. En vrijdag heerlijk dagje zwaluwhoeve gehad met Siemen en Gemma. Voor herhaling vatbaar, alleen dan bij de Veluwse Bron.

Moblog afbeelding

Voorproefje. Olijfolie GranSardegna

Moblog afbeelding

Vandaag een leuk aardigheidje van GranSardegna in de brievenbus. Mini zakjes met olijfolie. Deze zullen komende maand bij het tijdschrift “De Smaak van Italië” in een pizzadoos worden toegevoegd en is te verkrijgen bij een aantal tijdschriftenzaken (Ik geloof Ako en Bruna).

De olijfolie won dit jaar voor de 2e maal de vakjury prijs na ook al 1 jaar te zijn verkozen door de publieksjury op het “Smaak van Italië Evenement”.

Zeker de aanschaf waard dus!

PS: Foto is waardeloos, komt straks een betere :)

Meeting willemijn umbrie.web-log.nl

Moblog afbeelding

Italië ingeruild voor aruba.

Moblog afbeelding

Oudere Berichten