The Mysterious Bride

image

F/5.6 - 1/125sec - ISO100

Vorige week woensdag het huwelijk van onze buren gefotografeerd. Wat was het een supermooie dag. Weer een hoop geleerd en mooie foto’s gemaakt. En nu erg druk met het sorteren, selecteren en bewerken van de mooiste foto’s.
Deze foto zal w.s. niet een trouwalbum foto worden, maar ik wil ‘m wel alvast met jullie delen. Hij heeft iets mysterieus maar in mijn ogen maakt het ‘m daarom ook weer bijzonder!. Ben benieuwd naar jullie (eerlijke) mening.

Ons nichtje ‘Luna’

image

Dit behoeft toch verder geen uitleg?

Blauwe Luchten

image

Deze luchten zie ik altijd alleen maar in het buitenland helaas. Daarom ben ik zo blij dat ik ze daar kan fotograferen en dat ze eigenlijk steeds mooier en beter worden. De combinatie lucht en lampen maakt het plaatje in mijn ogen perfect. Dit is een kerk in het plaatsje Vieste.

Zongedroogde tomaatjes

image

ISO400 / 70mm / F5.6 / 1/40

Road to Nowhere

image

ISO100 / 17mm / F6.3 / 1/500

Dagje Strand?

Helaas zijn de stranden niet overal zo mooi als je ze in boekjes zit. Zo ook op het strand op het schiereiland Gargano, nabij Foce Varano.


Grotere kaart weergeven

We hadden gelukkig geen stranddag gepland maar reden er langs op een rondritje over het schiereiland, maar werden natuurlijk wel getrokken door de zee. We zijn uit de auto gestapt maar waren geschokt door de hoeveel troep op het strand. Werkelijk nergens had je een stukje waar je niet tussen aangespoelde troep kon liggen. Schandalig dat de lokale overheid niet het initiatief neemt dit wel 20 kilometer lange strand schoon te maken.

Voor Olga wel mooi een reden een prachtige reeks foto’s te maken van de troep.

image

imageimage

imageimage

Martina Franca - Straatje

image

Aan sommige foto’s hoef je

weinig

niets te doen om hem perfect te maken. Dit was zo’n shot. Ik zag het, schoot de foto, en hij was precies zoals ik hoopte.

ISO800 / 17mm / F5.6 / 1/8

Oudere Berichten