Ons nichtje ‘Luna’

image

Dit behoeft toch verder geen uitleg?

Blauwe Luchten

image

Deze luchten zie ik altijd alleen maar in het buitenland helaas. Daarom ben ik zo blij dat ik ze daar kan fotograferen en dat ze eigenlijk steeds mooier en beter worden. De combinatie lucht en lampen maakt het plaatje in mijn ogen perfect. Dit is een kerk in het plaatsje Vieste.

Zongedroogde tomaatjes

image

ISO400 / 70mm / F5.6 / 1/40

Road to Nowhere

image

ISO100 / 17mm / F6.3 / 1/500

Dagje Strand?

Helaas zijn de stranden niet overal zo mooi als je ze in boekjes zit. Zo ook op het strand op het schiereiland Gargano, nabij Foce Varano.


Grotere kaart weergeven

We hadden gelukkig geen stranddag gepland maar reden er langs op een rondritje over het schiereiland, maar werden natuurlijk wel getrokken door de zee. We zijn uit de auto gestapt maar waren geschokt door de hoeveel troep op het strand. Werkelijk nergens had je een stukje waar je niet tussen aangespoelde troep kon liggen. Schandalig dat de lokale overheid niet het initiatief neemt dit wel 20 kilometer lange strand schoon te maken.

Voor Olga wel mooi een reden een prachtige reeks foto’s te maken van de troep.

image

imageimage

imageimage

Martina Franca - Straatje

image

Aan sommige foto’s hoef je

weinig

niets te doen om hem perfect te maken. Dit was zo’n shot. Ik zag het, schoot de foto, en hij was precies zoals ik hoopte.

ISO800 / 17mm / F5.6 / 1/8

Wonderfull colors

image

Druk bezig door de foto’s van de vakantie heen te spitten. Een selectie van de 700 gemaakte foto’s is moeilijk. Toch vallen een aantal foto’s meteen op, waaronder deze.
De foto op zichzelf is niet heel spannend, maar de 3 banden met kleuren maken ‘m in mijn ogen heel mooi.

ISO:100 / 56mm / F6.3 / 1/400

Oudere Berichten                                                                                         Nieuwere Berichten